Ny styrelse i Östergötland

Nu fick jag höra att man valt en ny styrelse i Östergötland, med fyra pers i. Det verkar som det kan bli ett spännande år, med mycket västlig dominans i DS för en gångs skull.

Om mina källor berättat rätt för mig så ser nya DS ut såhär:

Ordförande - Emma Mc Keogh, Motala
Sekreterare - Louise Elgström , Norrköping
Kassör - Kicki Boström, Motala
Ledamot - John Nydahl, Vadstena

Det ser onekligen spännande ut, och kan nog faktiskt bli något riktigt bra av det om alla sluter upp bakom styrelsen och att man fokuserar på det som är viktigt för distriktet. Sen har man ju en grym konsulent, och bra iggisar runt omkring. Så jag är inte ett dugg orolig! Det kommer bli sketabra det här!

Tror att en liten DS kan vara bra, då kan man sköta det nödvändiga i administration och samordning i DS, och så kan fokus ligga på föreningarna som fixar kurser och gör verksamhet och värvardagar. Det är ju trots allt de som är UNF:s grundläggande organisatorisk enhet, det har ni väl läst i stadgarna? =P

Kommentarer
Postat av: Anja

Skratta! Det kommer att bli en grymt bra styrelse! Robert glömde skriva att de dessutom har två suppleanter: Matilda Köhl, Ljungsbro och Jenny Ragnarsson, Linköping som nog kommer att jobba på bra. Och som om inte det vore nog finns det en vakant plats som valberedningen 06-07 snarast ska tillsätta.

Det roligaste var att ringa runt till alla som var sugna, som tyvärr inte ville sitta i DS men jättegärna är med och gör arrangemang! Vi är ett rätt starkt distrikt ändå...

//Anja, 24-timmars valberedningen

Postat av: Robert

Men dåså, om det fanns suppar också så är det ju hur lugnt som helst! Kul med massa nya bra namn!

2006-04-09 @ 09:49:30
Postat av: lillasyster

Ja visst är det! Häftigt att ha knåpat ihop en så bra styrelse på så kort tid.
//lillsis, 24-timmars valberedningen

2006-04-09 @ 17:38:53
URL: http://lilldamberg.blogg.se
Postat av: Jonmari

Great site!!!

2009-05-26 @ 09:00:48
URL: http://jonmari.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback