Lulliga länsrätter?

Jaha, nu har det hänt igen. När äntligen kommuner vågar ta tag i folkölsfrågan och göra en kraftig markering så går den puckade länsrätten in och upphäver besluten. Det är inte första och säkert inte sista gången. Man börjar ju undra om länsrätterna inte är lite lulliga när de fattar sina beslut?

15 av 290 kommuner gjorde nånting i folkölsfrågan förra året i fomr av förbud eller varningar. Oftast händer inget där UNF inte är inblandade. Snacka om misslyckande. Det är faktiskt dags nu, flytta folkölet till systembolaget så slipper vi en hel massa fjortis-folkölsfyllor och kan satsa resurser både från UNF och kommunerna på att skapa schyssta drogfria fritidsaktiviteter och annat som är viktigt istället!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Det mest irriterande med det där är att mitt UNF-råd bestämde på sitt möte förra helgen att ölen Karin fick köpa skulle vi överlämna till länsrätten, tillsammans med spritflaskor motsvarande den mängd 100%-alkohol som är i sju sexpack folköl, när det var dags att ta beslut. Och så tog de beslut utan att förvarna! Vad ska vi nu göra av all öl...?

(Okej, det är jävligt irriterande att de upphäver kommunens beslut också, men väldigt icke oväntat.)

Postat av: Vatten

Länsrätten tar og gärna hand om ölen. Bjuder sedan handlarna och en massa fjortisar på fest!
Länsrätten och ansvarslösa handlare i förening!

2006-12-23 @ 22:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback