Frågor som kräver svar
Hänger man en kväll med Marcus och Martin, då kan man garantera att man garvar riktigt ordenligt ett felrtal gånger under den kvällen. Sitter man dessutom i min lya och käkar burgare tillsammans med min brorsa, då infinner sig följande frågor:
- Vad är det egentligen för gurka man har på hamburgare? Slang? Västerås? Ättiks? Pickles? Salt?
- Varför delar de inte de färdiga hambugerbröden man köper helt och hållet, utan har kvar en irriterande remsa i mitten som gör att man sliter isär hamburgerbröden?
- Coops egna hamburgare består av nötkött, salt och peppar. 99% är nötkött. Innebär det att 1% av 1080g hamburgare, dvs 108 gram, är salt och peppar?
Det är schysst med roliga kompisar.
- Vad är det egentligen för gurka man har på hamburgare? Slang? Västerås? Ättiks? Pickles? Salt?
- Varför delar de inte de färdiga hambugerbröden man köper helt och hållet, utan har kvar en irriterande remsa i mitten som gör att man sliter isär hamburgerbröden?
- Coops egna hamburgare består av nötkött, salt och peppar. 99% är nötkött. Innebär det att 1% av 1080g hamburgare, dvs 108 gram, är salt och peppar?
Det är schysst med roliga kompisar.
Kommentarer
Postat av: Macke K
e? Slang? Västerås? Ättiks? Pickles? Salt?
Eller är det Kindagurka, dillgurka, smörgåsgurka, bostongurka, inlagd gurka eller rent av gammal gurka?
Postat av: Ögge
Gamla östgötaklassikern Brinks Gurka?
Postat av: David Granqvist
Nu överdriver du,,,
10,8 gram är salt och peppar inte 108 gram :P, ska vi dö av saltförgiftning eller :P *hehe*
Postat av: Robert
Haha, jag undrade hur lång tid det skulle ta innan nån märkte det.. =P Fast jag såg att Anton skrivit om det också.. Jag skyller på att jag var trött när jag skrev inlägget, kolockan var ju nästan midnatt för tusan!
Postat av: David Granqvist
:P
Trackback