Sömnlös sommarfestival


Nu är jag hemma i min lägenhet i Uppsala för första gången den här månaden. Det känns riktigt skönt, men det var inte så segt att vara på vägarna i dryga tre veckor, trodde det skulle vara värre.

Kom igår hem från sommarfestivalen på Öckerö, utmattad och sliten, men riktigt nöjd! Jag hade en bra sommarfestival. Det var så skönt att inte ha nåt tyngre ansvar än att göra några pass som logivakt, köra lite bil, bära lite tunga saker och städa av en skola. Dessutom fick jag ju flasha i snygg skjorta bakom disken i nattcaféet, ligga på klipporna vid stranden i nån timme och sist men inte minst lyssna på Sture Alléns dansorkester!

Ett av festivalens skönaste scenarior måste ändå vara det här:

24677-89

Foto: Mathias Lövström

Det ser kanske inte så roligt ut, annat än att de har trevligt. Men notera att Sergio har en hammare i handen. Han sprang omkring halva kvällen med den där hammaren i näven när det var invigning och Sture spelade. När jag frågade varför förklarade han att om man har en hammare i handen så frågar folk en inte om de segaste och tråkiga uppgifterna, för man ser upptagen ut med annat. Han är så jävla rolig den killen! Bilden är lånad från
Mathias.

Kommentarer
Postat av: Viljartindra

Keep up the good work.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback