Vettigt vin!

Man kan använda alkohol på vettiga sätt!

Till exempel så har EU:s förvaltningskomitté för vin i dagarna beslutat sig för att tillåta Frankrike och Italien att genomföra en krisdestillering av vin, där man omvandlar 560 miljoner liter vin genom destillation till att bli bland annat bränsle och för att användas i industrin.

Tydligen så har man kommit på att det man har ett hav av vin som ingen vill dricka. Man börjar bli medveten om alkoholens skadeverkningar på kontinenten, och folk dricker bara mindre och mindre. Synd då att vi i Sverige tror att vi måste vara som man var på kontinenten förut, och dricka varenda dag för att vara normal.

Så all alkohol är inte dålig alkohol, det är ju mest kombinationen alkohol och människor som brukar kunna gå åt helvete.

Mer om den spännande omvandlingen kan man läsa om på
Drugnews


Kommentarer
Postat av: Paul Valö

Jag kan verkligen inte rekommendera att destillera vin till sprit. Senast jag försökte fick jag någon sorts oljig sörja som luktade kompost. En till mig närstående dalmas som försökte dricka eländet gick in i något sorts labilt grottmänniskostadie som han bara delvis kommit ut ur så här 6 år senare.

Postat av: Macke K

Fast Paul, det är ju inte spriten som är problemet i sig självt, utan spriten i kombination med människan. Att använda destillerat vin som bränsle t ex är ju finfint. Bensin är ju inte heller så gott, liksom.

2006-06-09 @ 20:54:49
URL: http://produktionskollektivet.se
Postat av: Linda

Ja, kan inte det intelligenta (?) svenska folket också förstå att alkohol som dryck inte gör någon nytta? Illa. Mycket illa.

2006-06-10 @ 21:26:33
URL: http://mykindofviolence.blogg.se
Postat av: Mifflan

*asg*
Det var en riktigt bra devis!
Alkohol är bra men inte i kombination med människor!

2006-06-10 @ 23:27:14
URL: http://mifflan.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback