Jag behöver en personlig teknikguru

Ja, det skulle jag verkligen! En tjej eller kille som kunde komma hem till mig och berätta hur jag ska lösa alla dessa tekniska skitsaker som bara gör mig frustrerad. Jag vill gärna vara händig och teknisk, men för att se sanningen i vitögat så är det ju inte så..

Jag skulle vilja veta vad hur jag ska göra för att koppla ihop min dator och TV och stereo på ett bra sätt. Jag vill kunna få in musiken från stereon på datron, musiken på datorn till stereon och filmer och sånt från datorn ut i TV:n, med ljudet via stereon.. Hur fixar man det utan att bli idiot liksom?

Sen skulle jag vilja fixa mitt surround-system, just nu tror jag att det är nån konstig skillnad mellan mina högtalare som gör att allt ljud kommer ur de två stora fronthögtalarna (som är drygt 1 m höga) och nästan inget ur de fjuttiga små i centern och bak (som är som små datorhögtalare). Dessutom så vet jag inte vilken kabel det ska vara mellan förstärkaren i stereostapeln och subwoofern. Hujeda mig!

Nu borde jag kanske sova. Om 7 timmar går taxin till Arlanda..


Kommentarer
Postat av: Macke K

Ring eller mejla mig så lovar jag att reda ut och annat. Är det något vi i produktionskollektivet kan så är det att dra kabel... Dessutom jobbar vi dagligen med just såna här frågeställningar och får fortlöpande utbildning och information om vad som gäller just nu. =)

Postat av: carbuncle

Du har ju åtminstone lyckats fixa ditt surround, till skillnad från moi ;-)

2006-05-11 @ 11:04:51
URL: http://carbuncle.blogg.se
Postat av: Tomasalicia

Much to think about excellent web-site!! On a purely personal level "what is Love" section gave much insight into this complex subject.

2009-07-17 @ 07:52:26
URL: http://tomasalicia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback