Slapp Valborgsvecka i Paris

En hel veckas bloggfrånvaro, illa, illa. Men jag hoppas att en utlandssemester är ett godtagbart skäl till att låta bli datorn och bloggandet.

Monika och jag firade vår 5-årsdag med en långweekend i Paris. Vi åkte tidigt i onsdags morse och kom hem i lördags kväll igen. Riktigt schysst har vi haft det, med mysigt hotell (även om det gick nästan helt i rosa..). Vi har bara tagit det lugnt och njutit av varandras sällskap och att vara lediga. Men vi han med en hel del turistande också, och avverkade på våra två dagar i rask takt Eiffeltornets 1060 trappsteg, Louvrens Mona Lisa, Notre Damea korsettfönster och Sacré Cours jesusstatyer kryddat med lite strosande i de judiska och latinska kvarteren, café au lait och croissanter.

Sen kom vi hem i lördags kväll och insåg att det igår var Valborg och vi inte planerat nånting vad vi skulle göra. Vi sov över forsränningen, missade mösspåtagningen och hade glömt att anmäla oss till Haxptmiddagen här i huset. Men det var rätt skönt, vi ägnade istället dagen åt att gå ut och gå en sväng, laga lite schysst mat, kolla på ”Jag ä inte bitter” med Robert Gustafsson och slappa i allmänhet. Sen på kvällen kilade vi upp till Gunillaklockan, kollade på när de ringde in våren och lyssnade på Allmänna sången som i sin tur sjöng in våren. Sen gick vi med folket från huset ner igen och gled med in på efterfesten till Haxptmiddagen, satt där och hängde med massa trevliga människor och pratade skit i ett par timmar innan det var dags att sova. En slapp men väldigt skön Valborg och vecka.

24677-73


Kommentarer
Postat av: Peter

Det låter hur härligt som helst! Och en mycket väl förtjänt vecka av ledighet och mys med flickvännen din! =) KRam på dig! Du är ju så bra!

Postat av: Paulsigrid

Your site is very convenient in navigation and has good design. Thanks!

2010-12-07 @ 08:07:40
URL: http://paulsigrid.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback