Filmhelg

Det har varit en ruggigt lugn helg so far, och jag har inte gjort nåt UNF-relaterat sen jag kom hem i fredags kväll, knappt haft datorn igång ens!

Det har blivit en helg i städningens och slackandets tecken. Igår storstädade brorsan och jag hela lägenheten, dammsög, våttorkade, fixade toan, ja tillochmed rengjorde köksfläkten! Kändes bra, nu luktar det såpa istället för ungkarlslya.

Annars har det blivit ruggigt mycket film. Vi inledde med den fantastiska filmen "Snakes on a plane" (fånigaste filmtiteln någonsin?) i fredags kväll, och följde igår till frukost upp med "Hard candy", en rysligt bra film om hur en ung tjej sätter dit en pedofil som raggar på nätet. Se den!

Vi avslutade igår kväll med att se både "Bruce den allsmäktige" och "Signs" på TV4, visste inte att de visade så bra film på TV. Däremot förstod jag värdet av att hyra eller köpa film (eller kolla på SVT), för fy f##n för reklamavbrott!

Kommentarer
Postat av: Soma

Jag har läst lite inlägg från dig då och då, hört lite om dig har jag också gjort, hade dock aldrig tippat på att du dansa streetdance, fördomar is the shit i say.

Postat av: Farsan Baloo

Hej

Jag vill bara berätta att vi nu dragit igång en ny omgång av solidaritetsbloggen. Den här rundan sjänker vi vår hundring till världsinfektionsfonden.

Välkommen in på http://delameddig.blogspot.com för mer info

mvh / Marcus

2007-02-05 @ 16:09:59
URL: http://delameddig.blogspot.com
Postat av: Soma

Det jobbiga med att lära känna folk alternativt läsa deras bloggar är att fördomarna stillsamt försvinner, jag ska genast sluta med att läsa din blogg, jag är ju för fördomar. Fördomar i all ära i say.

2007-02-05 @ 17:58:38
URL: http://Somsesomalin.blogg.se
Postat av: Soma

Man har oftast inte fördomar om sina kompisar, då har man oftast gått förbi det stadiet, tråkigt enligt mig eftersom fördomar är så praktiska. Men jag gillar att du har förstått grejen med fördomar och hur bra det är att inte lära känna folk alternativt läsa deras bloggar.

2007-02-06 @ 11:07:34
URL: http://somsesomalin.blogg.se
Postat av: Noahelena

I like the site. Shame about the problems with the guestbook.

2009-07-02 @ 13:55:17
URL: http://noahelena.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback