Arbetsvecka..

Idag har jag lagt lite tid och kraft på att klura på nästa styrelses arbetsvecka. I UNF så har den nyvalda förbundsstyrelsen för UNF efter varje kongress en arbetsvecka i augusti för att få ihop gruppen och sätta ramarna för mandatperioden.

Vi kommer att hålla till på vår fantastiska kursgård Saxenborg i Dalarna under v.33. Teambuilding, diskussioner och häng med varandra och en del av personalen står på schemat. Policys ska upprättas, frågor ska snackas igenom och så ska vi ha riktigt kul ihop också! Har man roligt tillsammans och har lite pejl på varandra gör man ett bättre jobb i styrelsen, det är min fasta övertygelse!

Den tomma bocken som finns i att-göra-listan just nu är att hitta nån som är grym på teambuilding och lite få-koll-på-dig-själv-och-andra-övningar. Jag har lite krokar ute, men fler bra tips mottages tacksamt!

Kommentarer
Postat av: lillasyster

Eva Blomqvist, fd lärare på Wendelsberg är grym på teambildning. Vi har haft massor av det under året! ;) Om du vill ha lite tips kan du ju prata med henne.
Kramar!

Postat av: Simon Nummela

Ett tips är Fanny Davidsson - Som tidigare varit aktiv i bland annat PeaceQuest. Vi anlitade henne för ett uppdrag att hålla en workshop om konflikthantering - Och det grejade hon med glans. Just nu driver hon eget företag inom konflikthantering/org.utv och liknande. Kanske kan vara passande att kontakt henne. fanny.davidsson@peacequest.se
/ Simon Nummela
FS-ledamot RBUF.

2007-06-25 @ 23:31:02
URL: http://nummela.blogg.se
Postat av: Kristina

Ha hade en teambuilding expert på Active seminarie i Kroatien. Ian heter han. Han bor i Sverige. Om du vill veta mer, får du kontakta vår kontor. Han är bra, jobbar med ungdomar och teambuilding.

2007-06-27 @ 08:01:01
URL: http://kiksun.blogg.se
Postat av: Erlandmaia

Thanks, keep up the good work.

2009-07-02 @ 11:40:02
URL: http://erlandmaia.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback