Billiga FS-möten

I helgen hade UNF:s förbundsstyrelse för första gången så länge jag har suttit i styrelsen FS-möte på vårt eget kansli. Lite galet egentligen, speciellt med tanke på hur många ur styrelsen som inte kommer dit i vanliga fall.

 

Det blev ett billigt möte eftersom vi bodde på vandrarhem vid Fridhemsplan, käkade hämtpizza, inte hade några kostnader för möteslokaler plus att det är billigt med resorna till Stockholm. Dessutom hade vi tillgång till allt vi kunde behöva i materialväg, det finns datorer, kopiatorer, alla protokoll och gamla kongresshandlingar. Ovärderligt när man ska prata kongress.

 

Det är knäppt, att vi håller på och flänger runt och har dyra möten i Jokkmokk när vi kan ha schyssta möten för halva priset på vårt eget kansli. Det blir fler möten på kansliet, om jag får bestämma. Frågan är bara varför det är så svårt att komma på de bästa och smartaste lösingarna?


Kommentarer
Postat av: AeroTech

någon gång ska ni åka iväg och njuta av att kosta organisationen massor pengar... annars tycker jag att ni ska ha era möten på kansliet...

Postat av: Anonym

lite personalvård får man väl ha, ibland!

2007-03-06 @ 16:55:03
URL: http://punaniii.blogspot.com
Postat av: Robert

Klart vi inte ska ha alla möten på kansliet, det är viktigt att vi också är ute i landet och har möten. Men lite mer skulle vi kunna vara i Stockholm, och göra det billigare.

2007-03-06 @ 18:35:34
URL: http://damberg.blogg.se
Postat av: Macke K

Ett sånt förslag blev jag galet nerröstad för en gång i tiden. Skönt att tiderna förändras.

2007-03-06 @ 21:17:03
URL: http://produktionskollektivet.se/blogg
Postat av: wagner

RBUF har möten på vårt kansli. Där man sover också. Vi lagar ibland egen mat också. Det är skoj.

2007-03-08 @ 22:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback