UNF vill köpa V&S

Idag erbjuder vi oss att köpa Vin&Sprit AB av staten, eftersom man tydligen inte vill ta ansvar för det sjukt starka varumärke man byggt upp. Ge bygget lite ägardirektiv om att vara ett ansvarstagande alkoholföretag, istället för att rea ut till högstbjudande!

Kommentarer
Postat av: Vidar

JAG ÄR SÅ JÄVLA PÅ!!!

Postat av: Eivind M.

Hahaha, så fantastisk bra! Lykke til i budgivningen :D

2008-02-04 @ 19:05:57
URL: http://www.marienblogg.no
Postat av: Hull

UNF tycker att staten ska äga Vin&Sprit och driva det som ett "ansvarstagande alkoholföretag"?

Det borde vara en rimligare inställning att driva på en nedläggning. Till och med IOGT-NTO har ju mer edge än UNF i denna fråga...

2008-02-04 @ 21:15:03
URL: http://www.hull.nu
Postat av: Robert

Hull: Verkligen inte! UNF är ju för ett borttagande av vinstintresset i alkoholbranschen, och det får man ju inte bort genom att sälja ut V&S. Det är inte bra som det är idag, men det blir ju knappast bättre om man säljer det till Diageo..

Jag tror defintivt det var bättre när vi hade monopol på export, import och tillverkning också, och inte bara på detaljhandel som det är idag.

Vi säger också i pressmeddelandet att vi vill begrava varumärket absolut, och därmed egentligen lägga ner företaget om vi fick köpa det. IOGT vill ju "bara" att staten ska göra sig av med det, vilket jag tycker känns som en lite hopplös inställning.

2008-02-05 @ 11:24:33
Postat av: Wilhelmzainab

Good web with cool info. Thanks.

2009-05-29 @ 13:10:43
URL: http://wilhelmzainab.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback